De website in een nieuwe jas

Sinds kort steekt de website in een nieuwe jas. Na enkele jaren was 'groot onderhoud' noodzakelijk. Dit was ook het moment om eindelijk ook op de website het 'nieuwe' logo te gebruiken. 
Op de startpagina / homepage hebben we een aardigheid toegevoegd. Een kaart waarop we een aantal bijzondere plaatsen gemarkeerd hebben met 'onder de knop' een fotootje en verwijzing naar de bijbehorende pagina. (deze kaart wordt langzaam aan uitgebouwd).
Voor het overige is de website inhoudelijk gelijk gebleven, en we kunnen voorlopig nog vooruit: er staan nu zo'n 700 foto's op onze site. Een klein deel van het totale archief.

Steun Oudheidkundige Vereniging Het Schermereiland en WORD LID voor slechts € 14,- per jaar.

De Kroniek

De Kroniek - historisch tijdschrift voor Graft-De Rijp en SchermerDe Kroniek is het Historisch Tijdschrift voor Graft-De Rijp en Schermer en staat vol met interessante en leuke verhalen. Leden ontvangen De Kroniek 4x per jaar >>>

Schenkingen

OproepHeeft u documenten, historische foto's, ansichtkaarten etc. van de gebieden die deel uitmaken van Het Schermereiland in uw bezit? Overweeg dan eens om deze aan onze OHV te schenken >>>

Contact

OHV Het Schermereiland
Bezoekadres:
Raadhuisstraat 24
1484 EN Graft

Uitgebreide contactinformatie >>>