Koop Gebouwd in De Rijp 2 bij de OHV en steun direct de vereniging

De OHV mag wederverkoper zijn van Gebouwd in De Rijp 2. Indien u het boek via de vereniging aanschaft, steunt u ons daarmee direct financieel.

Gebouwd in De Rijp 2 is de opvolger van zijn bijna gelijknamige voorganger uit juni 1991.

Ondanks dat dit boek al jaren was uitverkocht, bleef er vraag naar. Reden voor de VVV De Rijp om het initiatief te nemen tot een heruitgave.

Omdat in de afgelopen jaren veel panden zijn gerestaureerd c.q. veranderd, en tevens straten zijn toegevoegd, werd besloten tot deze herziene versie.

Eric Berkhout en Fred Hoek, beiden bestuurslid van de Oudheidkundige Vereniging Het Schermereiland, en Martien Verkerk hebben de oorspronkelijke beschrijvingen uitgebreid en zo nodig met nieuwe feiten aangevuld. Een enorme inspanning voor deze onbezoldigd auteurs, maar met een prachtig boek als resultaat.


Gebouwd in De Rijp 2
is (VANAF 13/2/2020) bij de Oudheidkundige Vereniging te koop voor €17,95.

Op woensdagmorgen kunt u het boek aanschaffen in onze ‘winkel’ op de 2e verdieping in het raadhuis van Graft.

Ook bij de volgende bestuursleden kunt u voor het boek terecht: (contant betalen aub)

Fred Hoek, Heikeshof 67, De Rijp, 0299-673063
Wim Heine, Keizerbuurt 12, De Rijp, 0299-671433

Martin Dalenberg, Julianalaan 169, De Rijp, 0299-673142

Paul Schouten, De Vleet 9,  Graft, 0299-673687

Als een bezoek aan onze verkooppunten lastig is, kunt u het boek ook bij ons bestellen. Als u uw bestelling, voorzien van naam en adres, mailt naar en €17,95 overmaakt naar rekeningnummer: NL94 ABNA 0826 8080 50 t.n.v. OHV Het Schermereiland onder vermelding van “Gebouwd in De Rijp II’ , zorgen wij, indien u in het verspreidingsgebied van de OHV woont (*) , dat u het boek na betaling thuisbezorgd krijgt.  Betaalt u liever contant bij aflevering is dat ook akkoord.

(* de dorpen en gebieden van de voormalige gemeenten Graft-De Rijp en Schermer, die per 1 januari 2015 deel uitmaken van de gemeente Alkmaar.)  Buiten het verspreidingsgebied rekenen we de actuele posttarieven (nu € 4.00 binnenland).

Steun Oudheidkundige Vereniging Het Schermereiland en WORD LID voor slechts € 14,- per jaar.

De Kroniek

De Kroniek - historisch tijdschrift voor Graft-De Rijp en SchermerDe Kroniek is het Historisch Tijdschrift voor Graft-De Rijp en Schermer en staat vol met interessante en leuke verhalen. Leden ontvangen De Kroniek 4x per jaar >>>

Schenkingen

OproepHeeft u documenten, historische foto's, ansichtkaarten etc. van de gebieden die deel uitmaken van Het Schermereiland in uw bezit? Overweeg dan eens om deze aan onze OHV te schenken >>>

Contact

OHV Het Schermereiland
Bezoekadres:
Raadhuisstraat 24
1484 EN Graft

Uitgebreide contactinformatie >>>