Schenkingen & Donaties

Heeft u documenten, historische foto's, ansichtkaarten etc. van de gebieden die deel uit maken van Het Schermereiland in uw bezit? Overweeg dan eens om deze aan onze OHV te schenken.

ANBI
De OHV Het Schermereiland is bij de Belastingdienst geregistreerd als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De ANBI-status betekent  dat schenkingen en donaties - afhankelijk van uw situatie - tot 125% aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting en legaten vrij zijn van successierechten. 

Donaties kunt u doen als u ons financieel wilt ondersteunen; ons bankrekeningnummer is: NL94ABNA0826808050, t.n.v. OHV Het Schermereiland te De Rijp.


Klik hier voor de ANBI-beschikking van de Belastingdienst.
Meer informatie over de ANBI-status vindt u hier.

RSIN/Fiscaal nummer: 8038 39 170

Lokale Goededoelengids
We staan ook vermeld in de goededoelen Gids

https://alkmaar.lokalegoededoelengids.nl/goede-doelen/oudheidkundige-vereniging-het-schermereiland/

Steun Oudheidkundige Vereniging Het Schermereiland en WORD LID voor slechts € 14,- per jaar.

De Kroniek

De Kroniek - historisch tijdschrift voor Graft-De Rijp en SchermerDe Kroniek is het Historisch Tijdschrift voor Graft-De Rijp en Schermer en staat vol met interessante en leuke verhalen. Leden ontvangen De Kroniek 4x per jaar >>>

Schenkingen

OproepHeeft u documenten, historische foto's, ansichtkaarten etc. van de gebieden die deel uitmaken van Het Schermereiland in uw bezit? Overweeg dan eens om deze aan onze OHV te schenken >>>

Contact

OHV Het Schermereiland
Bezoekadres:
Raadhuisstraat 24
1484 EN Graft

Uitgebreide contactinformatie >>>