Verkoop 'Klinkend sieraad voor De Rijp'

Onder deze titel is begin september het boek over het nieuwe carillon uitgekomen. Het beschrijft niet alleen het klokkenspel, maar ook het historische uurwerk alsook het omhulsel, de toren zelf. Een ideaal cadeau voor feestdagen of verjaardagen. Van de 1500 gedrukte boeken  is nog een partij voor de verkoop  over, dus haast u om er nog een te bemachtigen. Een stukje geïllustreerde geschiedenis is altijd goed om weg te geven, en dat voor maar € 8,95.
Binnen ons verspreidingsgebied (Het Schermereiland) wordt hij gratis bezorgd. Wilt u het toegezonden krijgen in een gevoerde envelop dan komen de portokosten van € 4,55 erbij.
(Als u uw bestelling, voorzien van naam en adres, mailt naar en het bedrag  overmaakt naar rekeningnummer: NL94 ABNA 0826 8080 50 t.n.v. OHV Het Schermereiland onder vermelding van “Klinkend Sieraad’ , zorgen wij dat u het boek na betaling thuisbezorgd krijgt. )

Steun Oudheidkundige Vereniging Het Schermereiland en WORD LID voor slechts € 14,- per jaar.

De Kroniek

De Kroniek - historisch tijdschrift voor Graft-De Rijp en SchermerDe Kroniek is het Historisch Tijdschrift voor Graft-De Rijp en Schermer en staat vol met interessante en leuke verhalen. Leden ontvangen De Kroniek 4x per jaar >>>

Schenkingen

OproepHeeft u documenten, historische foto's, ansichtkaarten etc. van de gebieden die deel uitmaken van Het Schermereiland in uw bezit? Overweeg dan eens om deze aan onze OHV te schenken >>>

Contact

OHV Het Schermereiland
Bezoekadres:
Raadhuisstraat 24
1484 EN Graft

Uitgebreide contactinformatie >>>